Wat is poetshulp met dienstencheques?

Poetshulp of huishoudhulp verlicht het huishoudelijk werk door op afgesproken tijdstippen te kunnen rekenen op iemand die komt poetsen, wassen, strijken, boodschappen doen of koken.

Hoe regelt i-mens jouw poetshulp?

Wij zorgen voor een goed opgeleide poetshulp voor jou. Zowel jij als de poetshulp kunnen met vragen, bekommernissen, suggesties terecht bij een van onze verantwoordelijken in jouw eigen regio. Bij afwezigheid van je vaste poetshulp zoekt deze medewerker een vervanger voor jou.

Hoeveel kost i-mens poetshulp met dienstencheques?

Onze poetshulp betaal je met dienstencheques. Deze koop je aan bij uitgiftemaatschappij Sodexo. Het bedrag per dienstencheque is vastgelegd door de overheid. Via de belastingaangifte krijg je het daaropvolgende jaar een deel terug. Hiervoor heb je een fiscaal attest nodig dat je kan je bekomen bij Sodexo.

Maak meer tijd voor de dingen die jij graag doet en laat het huishouden aan ons over. Onze fantastische medewerkers kennen hun vak en toveren elke keer weer een glimlach op je gezicht als zij bij jou zijn langsgeweest.

Poetshulp met dienstencheques aanvragen

Veelgestelde vragen

Wanneer jij je aanvraag doet voor poetshulp zal een verantwoordelijke jou meteen contacteren en toelichting geven bij een eventuele wachttijd. Die is zeer regio- en tijdsgebonden en je kan bij het gesprek meteen beslissen of je al dan niet doorgaat met je aanvraag.

Bij i-mens streven we ernaar een vaste poetshulp toe te wijzen aan elke klant. Omwille van afwezigheden bij medewerkers en bij klanten kan dit niet altijd. In de mate van het mogelijke bieden we bij afwezigheden vervanging aan.

1. Schrijf je eerst in als gebruiker via www.sodexo.be/nl/dienstencheque/
2. Kies bij voorkeur elektronische cheques (in plaats van de papieren versie)
3. Betaal Sodexo: stort het bedrag dat je moet betalen op het rekeningnummer van Sodexo
4. Doe je aanvraag voor huishoudhulp bij i-mens