Jonge gezinnen

Meer tijd voor wat belangrijk is

Een bruisend gezin en veel te combineren. Weinig tijd en lange lijstjes. We helpen je graag om in alle vertrouwen en met kennis van zaken taken op te nemen.

Kinderopvang

Jouw kindje is jonger dan 3,5 jaar? Je zoekt opvang? In onze crèches of bij onze onthaalouders ontvangen we jouw kind met plezier zodat jij met een gerust hart aan je dag kan beginnen.

Lees meer

Thuisoppas ziek kind

Is je kindje ziek tijdens de kinderopvang? Geen nood. Informeer bij je ziekenfonds naar de dienst thuisoppas zieke kinderen. Ook onze babysits kunnen bij je zieke spruit de wacht houden.

Lees meer

Ondersteuning bij opvoeding

Opvoeden is niet altijd gemakkelijk. Soms kan je best wat hulp gebruiken. Je staat er alvast niet alleen voor. We hebben een veelzijding aanbod en bieden je ondersteuning op maat aan.

Lees meer

Snel naar ...

Aanvullende diensten

Poetshulp

We ondersteunen je in het huishouden en kunnen helpen je bij het poetsen, wassen, strijken, koken, onderhouden van de woning, boodschappen doen …

Lees meer

Vroedkunde aan huis

Medische begeleiding tijdens en na je zwangerschap

Lees meer

Kraamzorg

Hulp in huis na de bevalling

Lees meer

Thuisoppas voor kinderen met een specifieke zorgbehoefte

Professionele oppas voor chronisch of langdurig zieke kinderen

Lees meer

i-mens is er voor ... jonge gezinnen

We helpen en ondersteunen je dankzij: Professionele en warme opvang van jouw kind. Thuis, bij opvangouders of in onze crèches. Ondersteuning en hulp in huis. Van kraamzorg, tot huishoudhulp en extra zorgondersteuning. Oppas van een ziek kindje of een kindje met specifieke zorgnoden. Aanbod op maat bij opvoedingsvragen en –bezorgdheden.

Niet gevonden wat je zocht?

Contacteer ons online of bel 078 15 25 35.
We bekijken samen hoe we jou kunnen helpen.

Stel je vraag

Interessante artikels