Woonzorgcentrum

De beste zorg in een eigentijdse en ergonomische omgeving

Kan je om fysieke of psychische redenen niet langer zelfstandig thuis blijven wonen? Dan zijn onze zorghotels in Gent en Oostende goede alternatieven. Wij bieden je er de beste zorg in een eigentijdse en ergonomische omgeving.

  • Het i-mens zorghotel in Gent maakt deel uit van Seniorcity en telt 64 individuele zorgkamers.
  • Het i-mens zorghotel in Oostende telt 81 individuele zorgkamers.

Corona-update: meer info over onze coronamaatregelen kan je vinden bij onze veel gestelde vragen.

Wat is een woonzorgcentrum?

Een woonzorgcentrum - ook wel rusthuis of bejaardentehuis genoemd - is een residentiële setting voor zorgbehoevende ouderen. Er is permanente opvang en verzorging voor 65-plussers die om fysieke of psychische redenen niet meer thuis kunnen wonen. Wij noemen onze woonzorgcentra zorghotels omdat we er welzijn en wonen evenveel aandacht geven als gezondheid. De woonzorgcentra van i-mens zijn erkend door de overheid.

Wat doen we voor jou?

Wij verleggen grenzen om je verblijf in ons zorghotel zo aangenaam mogelijk te maken. Alle voorwaarden zijn vervuld zodat je je er in een hotel waant.

  • Alle noodzakelijke verpleegkundige en medische zorg is voorzien.
  • Je kan je eigenheid behouden.
  • We behandelen je altijd met met respect.
  • We komen zoveel mogelijk aan jouw individuele wensen tegemoet.

Hoeveel kost een verblijf?

De prijs is afhankelijk van de grootte en de ligging van de kamer. De dagprijs varieert van 68 tot 87 euro. Alle kosten zijn inbegrepen, met uitzondering van de medische kosten, persoonlijke uitgaven en nieuwkuis.

Om de Covid-19-besmettingscijfers onder controle te krijgen en houden, blijven we strikte bezoekregelingen treffen. En dit ter bescherming van onze bewoners.

Onze zorghotels

Interessante artikels

Hartverwarmend! Onze Wall of Fame geraakt aardig vol!

Wauw. De voorbije weken kregen we massa’s lieve berichten, briefjes en tekeningen. We geven ze allemaal een plaatsje op ...

Lees meer

Aanvullende diensten

Woonzorgcentrum aanvragen