Placeholder i-mens

Zorghotel Wellington ligt vlakbij de alom gekende renbaan Wellington in Oostende en dicht bij de zee. De voorziening telt 81 individuele kamers en 4 ruime lounges verspreid over het gelijkvloers en 3 verdiepingen. Het zorghotel opende de deuren in 2013 en werd afgewerkt met mooie, degelijke materialen van hoge kwaliteit. Elke kamer is voorzien van hedendaags comfort. Het geheel ademt een sfeer uit van rustgevende wellness in een esthetische omgeving.

Aanvraag indienen

Bezoek

Naar aanleiding van de Covid-19-maatregelen, is bezoek onder strikte voorwaarden toegestaan. We vragen iedereen zich te houden aan de afspraken om zo samen de verdere verspreiding van het virus tegen te gaan. Meer info daarover kan je lezen op onze veel gestelde vragen.

Wonen en welzijn

Vanuit de overtuiging dat oud zijn geen ziekte is, noemen we ons woonzorgcentrum geen 'bejaardentehuis' of 'rusthuis', maar zorghotel. Het biedt een antwoord aan senioren die, naast een uitstekende zorgverlening, ook kiezen voor een hoge woonkwaliteit en een brede welzijnsbeleving. Het zorghotel heeft effectief heel wat meer te bieden dan de alom gekende RVT’s, rusthuizen of woonzorgcentra.

 • Er is een maximaal activiteitenaanbod met inbegrip van hydrotherapie.
 • Op elk van de 4 verdiepingen is een ergonomisch hoog-laag-bad aanwezig met jacuzzi en massagevoorziening. Met de hulp van een zorgmedewerker kan elke bewoner er een bad nemen.
 • Een goed opgeleid multidisciplinair team stimuleert de zelfredzaamheid en waarborgt een uitstekende levenskwaliteit.

Warme zorg

In zorghotel Wellington is er bijzonder veel aandacht voor de gezondheid van de mens en het in stand houden van de fysieke, psychische en sociale capaciteiten. Elke bewoner kan rekenen op de uitstekende zorg door

 • verpleegkundigen;
 • zorgkundigen;
 • ergo- en kinesitherapie.

Culinaire verwennerij

In Zorghotel Wellington worden de maaltijden dagvers en ter plaatse bereid. Aramark zorgt voor een gevarieerde, seizoensgebonden, evenwichtige en gezonde voeding. Bewoners kunnen kiezen tussen de standaardmaaltijden en de mogelijkheid om van de kaart te bestellen. Een dieet op doktersvoorschrift wordt strikt gevolgd. Regelmatig zijn er etentjes met recepten uit grootmoeders tijd, werken met kruiden, wereldkeuken, smaakbeleving met streekproducten …

Zinvolle animatie

De coördinator welzijn en haar team verleiden de bewoners graag om aan een breed gevarieerde waaier van activiteiten deel te nemen. Van louter ontspannende tot intellectueel vormende aard. Van passief tot fysiek inspannend, steeds aangepast aan ieders mogelijkheden. Niets moet, maar alles kan. We respecteren het uiteraard als iemand liever gerust gelaten wil worden. Maar ook iemand die houdt van mensen rondom zich, en graag altijd wat te doen heeft, zal het naar zijn zin hebben.

Hoeveel kost het woonzorgcentrum?                     

De dagprijs in zorghotel Wellington in Oostende is afhankelijk van de grootte van de kamer en varieert tussen 75,19 en 87,19 euro per dag.

Inbegrepen in de dagprijs:

 •          huur;
 •          maaltijden;
 •          basis verzorgingsmateriaal;
 •          gebruik bed- en badlinnen;
 •          incontinentiemateriaal;
 •          kinesitherapie, hydrotherapie, logopedie, ergotherapie;
 •          telefoon-, kabel-, internetaansluiting, wifi en verzekering.

 Medische kosten, persoonlijke uitgaven en nieuwkuis zijn niet inbegrepen in de prijs.

Aanvraag indienen