Kinderopvang

Kwalitatieve opvang voor jouw kind

Of je nu een kinderdagverblijf zoekt of liever kiest voor een onthaalouder, wij staan voor jou klaar! Je kind van 0 tot 3,5 jaar is heel welkom in één van onze opvanginitiatieven.

Ben je zwanger?

Vraag dan nu je startbedrag aan bij 1 van de 5 uitbetalers van het Groeipakket waaronder onze partner Parentia. Voor elk kind heb je recht op 1.214,49 euro. Doe je je aanvraag tijdens je zwangerschap, dan kan je dit bedrag al ontvangen vanaf 2 maanden voor je uitgerekende bevallingsdatum.

Wat is kinderopvang?

Voor ons is kinderopvang meer dan ‘oppassen’. We onderschrijven de visie op kwaliteitsvolle kinderopvang. Jouw kind is in goede handen bij onze kinderbegeleiders en verblijft in een stimulerende omgeving. We verzekeren jou dat je kind zich goed zal voelen in onze opvang.

Meer info

Wat doen we voor jou?

i-mens biedt kinderopvang aan voor de allerkleinsten. Heb je een kind jonger dan 3,5 jaar? Dan kan je bij ons terecht! Onze teams in de Kinderdagverblijven of onze Onthaalouders zullen jouw kind met plezier ontvangen zodat je met een goed gevoel aan de dag kan beginnen.

Bekijk ons aanbod

Wat kost de opvang?

De prijs van de opvang (dagprijs) wordt bepaald aan de hand van een ‘attest inkomenstarief’. Dat attest vraag je aan bij Kind en Gezin. De dagprijs varieert naargelang je gezinsinkomen, het aantal uren dat je kind per dag in de opvang blijft en het aantal kinderen ten laste. Soms is er een vaste dagprijs van toepassing.

Meer info

Waar we je mee kunnen helpen

Kinderdagverblijven

In onze kinderdagverblijven of crèches staat een team van enthousiaste kinderbegeleiders klaar. Je kind komt er terecht in een uitdagende omgeving en leert er samenspelen met andere kinderen.

Bekijk alle kinderdagverblijven

Onthaalouders

Je kent ze misschien ook als onthaalmoeders: bij hen kan je terecht voor kinderopvang in een gezellige, huiselijke omgeving. Zij vangen je kind(eren) bij hen thuis op. Sommige onthaalouders bieden ook buitenschoolse opvang aan.

Bekijk alle onthaalouders

Bedrijfsopvang

Als bedrijf wil je jouw waardevolle medewerkers niet te lang missen. Maar kersverse ouders vinden heel moeilijk goede kinderopvang. Als onderneming kan je deze zoektocht voor je medewerkers wegnemen dankzij bedrijfsopvang.

Meer info over bedrijfsopvang

i-mens is er voor jou

Alle kinderen zijn welkom bij ons in de kinderopvang.

Interessante artikels

Tips voor ontspannen feestdagen met je kinderen

Heeft je kind moeite met de drukte van de feestdagen? Dan heb je zeker iets aan de tips van onze opvoedingscoaches.

Lees meer

Aanvullende diensten

Kinderopvang aanvragen

Over de aanvraag

Moet de zorg binnen de 48u of in het weekend opgestart of aangepast worden? Geef dit dan telefonisch door. Wij zijn 24u/24 en 7d/7 bereikbaar via: 078 15 25 35.

Over de klant

Voor wie is deze dienst of zorg bedoeld?

Vul hier de contactgegevens in van de persoon die we mogen contacteren bij vragen of updates over deze aanvraag.