Kinderopvang

Kwalitatieve opvang voor jouw kind

Of je nu een kinderdagverblijf zoekt of liever kiest voor een onthaalouder, wij staan voor jou klaar! Je kind van 0 tot 3,5 jaar is heel welkom in één van onze opvanginitiatieven.

Snel naar ...

Wat is kinderopvang?

Voor ons is kinderopvang meer dan ‘oppassen’. We onderschrijven de visie op kwaliteitsvolle kinderopvang. Jouw kind is in goede handen bij onze kinderbegeleiders en verblijft in een stimulerende omgeving. We verzekeren jou dat je kind zich goed zal voelen in onze opvang.

Meer info

Wat doen we voor u?

i-mens biedt kinderopvang aan voor de allerkleinsten. Heb je een kind jonger dan 3,5 jaar? Dan kan je bij ons terecht! Onze teams in de Kinderdagverblijven of onze Onthaalouders zullen jouw kind met plezier ontvangen zodat je met een goed gevoel aan de dag kan beginnen.

Bekijk ons aanbod

Wat kost de opvang?

De prijs van de opvang (dagprijs) wordt bepaald aan de hand van een ‘attest inkomenstarief’. Dat attest vraag je aan bij Kind en Gezin. De dagprijs varieert naargelang je gezinsinkomen, het aantal uren dat je kind per dag in de opvang blijft en het aantal kinderen ten laste. Soms is er een vaste dagprijs van toepassing.

Meer info

Waar we je mee kunnen helpen

Kinderdagverblijven

In onze kinderdagverblijven of crèches staat een team van enthousiaste kinderbegeleiders klaar. Je kind komt er terecht in een uitdagende omgeving en leert er samenspelen met andere kinderen.

Bekijk alle kinderdagverblijven

Onthaalouders

Je kent ze misschien ook als onthaalmoeders: bij hen kan je terecht voor kinderopvang in een gezellige, huiselijke omgeving. Zij vangen je kind(eren) bij hen thuis op. Sommige onthaalouders bieden ook buitenschoolse opvang aan.

Bekijk alle onthaalouders

i-mens is er voor jou

Alle kinderen zijn welkom bij ons in de kinderopvang.

Interessante artikels

Onthaalouder Griet gaat op boerderijkamp met 'haar' kinderen

Onthaalouder Griet vertroetelt haar onthaalkinderen maar al te graag. Klein of groot, piano spelen, tekenen, voetballen...

Lees meer

Aanvullende diensten

Kinderopvang aanvragen