Gezinszorg

Langer zelfstandig thuis wonen dankzij gezinszorg

Onze verzorgenden helpen je met dagelijkse handelingen zoals jezelf wassen en aankleden, maaltijden bereiden en boodschappen. Dat is vaak in functie van bejaardenhulp, maar jouw leeftijd doet er eigenlijk niet toe.

Wat is gezinszorg?

Ongeacht je leeftijd is gezinszorg er om (langer) zelfstandig thuis te wonen. Onze verzorgenden helpen je zowel met persoonlijke verzorging als met het huishouden. Indien nood aan meer ondersteuning komen we ook in het weekend, 's avonds of 's nachts.

Waarmee helpen onze verzorgenden je?

  • Lichaamsverzorging, wassen, aankleden ...
  • Maaltijden bereiden, was en strijk, boodschappen halen, lichte onderhoudstaken ...

We stemmen de gezinszorg helemaal af op jouw noden.

Hoeveel kost gezinszorg?

Je bijdrage voor gezinszorg is afhankelijk van het gezamenlijk inkomen en jouw gezinssamenstelling.

Neem contact op met ons voor een persoonlijke berekening.

Contact opnemen

Placeholder i-mens

Gezinszorg 's avonds

Ook 's avonds kan je op ons rekenen. Onze verzorgenden komen dan om je te helpen met specifieke taken voor het slapengaan. Door deze ondersteuning kan je langer zelfstandig thuis blijven wonen. Vermeld dit zeker bij jouw aanvraag.

Acute gezinszorg

Indien je een dringende zorgnood hebt, bijvoorbeeld na een ongeval of bij een medische aandoening, kan je steeds een beroep doen op i-mens. Neem contact op met ons Service Center op 078 15 25 35 en dan bekijken we samen met jou de mogelijkheden.

Interessante artikels

Als twintiger verzorg je niet vaak een generatiegenoot

William (29) is een 5-tal jaar zorgkundige bij i-mens. Hij doet boodschappen, helpt bij het aankleden, ruimt op, wast en...

Lees meer

Nieuw jaar, nieuwe job

Gezonder leven, meer bewegen, vaker tijd doorbrengen met familie en vrienden. Klassieke goede voornemens. Waarschijnlijk...

Lees meer

Aanvullende diensten

Gezinszorg aanvragen