Assistentiewoningen

Zelfstandig en zorgeloos wonen

Een assistentiewoning of serviceflat is de ideale woning voor een senior die zelfstandigheid voorop zet, maar wat ondersteuning en extra hulp kan gebruiken. Onze appartementen bieden comfort in een veilige omgeving.

Opmerking: door de versoepeling van Covid-19-richtlijnen, is vanaf 18 mei 2020 bezoek onder strikte voorwaarden weer toegestaan.

Wat is een assistentiewoning?

Een assistentiewoning of serviceflat is aangepast aan de noden van ouderen. Het biedt comfort en veiligheid, maar eveneens zelfstandigheid. Volgens specifieke behoefte kan je ook een beroep doen op extra diensten zoals huishoudhulp, verzorging en thuisverpleging.

Ontdek al onze locaties via de link hieronder.

Naar woonzorgsite

Wat doet een woonassistent?

Iedere site heeft een woonassistent. Hij of zij ondersteunt de bewoners, organiseert activiteiten en is jouw aanspreekpunt voor extra dienstverlening. Ieder appartement staat via een noodoproepsysteem ook in direct contact met ons servicecenter. Zo is hulp snel ter plaatse bij een noodsituatie.

Hoeveel kost een assistentiewoning?

De prijs is afhankelijk van de grootte en locatie van de flat. De dagprijs bestaat uit twee delen: gebruiks- en beheerskosten. We rekenen alle nutsvoorzieningen en extra diensten apart aan, tenzij anders vermeld.

Je vindt alle prijzen via de link hieronder.

Naar woonzorgsite

Waar we je ook mee kunnen helpen

Assistentiewoningen aanvragen