Kortverblijf in Gent

Rustig revalideren met een kortverblijf

Na een ziekenhuisopname mag je terug naar huis en staat je een revalidatieperiode te wachten. Voor een senior is dat vaak geen gemakkelijke opgave, zeker niet als je partner zelf niet meer goed te been is of je familie niet kan instaan voor de nodige zorg. Een kortverblijf is in dat geval een passende oplossing voor jou.

Wat is een kortverblijf?

Het kortverblijf van i-mens biedt gedurende een afgebakende periode opvang en verzorging aan zorgbehoevende ouderen tijdens een revalidatieperiode. Ons kortverblijf maakt deel uit van het woonzorgcentrum Seniorcity in Gent.

Wat doen we voor jou?

Als bewoner van het kortverblijf kan je genieten van dezelfde diensten als vaste bewoners van het woonzorgcentrum. Alleen ligt voor jou de focus op terugkeer naar huis. De bewoner wordt in functie van revalidatie extra gestimuleerd. Het kortverblijf van i-mens is erkend door de Vlaamse overheid.

Hoeveel kost een kortverblijf?

Kortverblijf kost 83,09 euro per dag voor de volledige dienstverlening. Persoonlijke medische kosten, uitgaven en nieuwkuis zijn niet inbegrepen.

Ons adres

Onze voorwaarden

  • Je kan maximaal 60 opeenvolgende dagen, en maximaal 90 dagen per kalenderjaar in kortverblijf opgenomen worden.
  • Je bent 65+ en je hebt nood aan een tijdelijke opvang met zorg omwille van fysieke of geestelijke redenen.
  • Je wenst te revalideren om zo snel mogelijk terug naar huis te gaan, of je wil dat je mantelzorgers de zorg voor jou even uit handen kunnen geven.

Wil je een kortverblijf in Gent reserveren?

In ons kortverblijf in woonzorgcentrum Seniorcity Gent koppelen we het aangename aan nuttige fysieke oefeningen. Zo bereiden we je optimaal voor om terug naar huis te keren.

Vraag nu kortverblijf aan

Aanvullende diensten

Kortverblijf in Gent aanvragen

Over de aanvraag

Moet de zorg binnen de 48u of in het weekend opgestart of aangepast worden? Geef dit dan telefonisch door. Wij zijn 24u/24 en 7d/7 bereikbaar via: 078 15 25 35.

Over de klant

Voor wie is deze dienst of zorg bedoeld?

Vul hier de contactgegevens in van de persoon die we mogen contacteren bij vragen of updates over deze aanvraag.