Warme en respectvolle werking

Omdat we verschillende diensten aanbieden, kun je je als vrijwilliger inzetten voor kinderen, jongeren, jonge en oudere gezinnen en senioren. Ook mensen met een mentale of fysieke beperking rekenen op jouw hulp. Het zijn kleine dingen die je doet, maar ze toveren wel een glimlach op het gezicht van de mensen voor wie je je inzet. Zo zorg je mee voor de warme en respectvolle zorg die i-mens typeert.

Enkele manieren waarop je kunt helpen:

In een professionele zorgomgeving

Uiteraard houden we rekening met jouw wensen. Zo kun je rekenen op vrijwilligerswerk in jouw buurt en gaan we samen na welke taken en plaats jou het beste passen. Onze medewerkers staan mee in voor een professionele samenwerking en ondersteuning. Je krijgt als vrijwilliger ook een kostenvergoeding.

Functies waar wij naar op zoek zijn

Placeholder i-mens

Vrijwillige dagoppasser

Placeholder i-mens

Vrijwillige nachtoppasser

Placeholder i-mens

Vrijwillige chauffeur

Placeholder i-mens

Vrijwilliger binnen kinder- en woonzorg

Veelgestelde vragen

Nee, je kiest zelf de dagen en uren waarop je beschikbaar bent.

Naast de dankbaarheid van de cliënt, zorgen we voor een professionele begeleiding door een coördinator. Je ontvangt ook steeds een kostenvergoeding. Wanneer je instaat voor vervoer van zorgbehoevenden met je eigen wagen ontvang je volgens het wettelijk barema een vergoeding per gereden kilometer. I-mens zorgt voor een verzekering die van toepassing is tijdens de uitvoering van opdrachten. En uiteraard voorzien we de nodige vormingen en bijeenkomsten samen met andere vrijwilligers.