Klusjesdienst

Op zoek naar hulp voor klusjes in en rond jouw woning? Wij helpen je verder.

Zijn er bepaalde huis- of tuinklussen die je zelf niet meer kan doen? Onze bekwame en veelzijdige klusjesmannen hebben kennis van zaken en helpen je graag uit de nood.

Wat is de klusjesdienst?

Nergens tikt het klokje zoals het thuis tikt. Maar je wordt al een dagje ouder en het onderhoud van huis en tuin is niet meer even evident als vroeger. Geen nood. Onze klusjesmannen zijn van alle markten thuis en helpen je graag bij het opknappen van kleine karweitjes in en rond jouw woning.

Wat doen we voor jou?

In functie van een bepaalde zorgvraag komen onze klusjesmannen bij jou aan huis voor kleine karweien in huis of in de tuin. Deze dienst bieden wij aan in de provincies Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen en Limburg.

Belangrijk: Deze dienstverlening kan enkel als zij deel uitmaakt van een breder zorgplan dat jou in staat stelt langer thuis te blijven wonen.

Wat kost klusjeshulp?

Per uur betaal je 2,5 x jouw bijdrage voor gezinszorg, met een minimum van 6,50 euro en een maximum van 31,60 euro. Als je bijvoorbeeld 3 euro per uur betaalt voor gezinszorg, betaal je voor de klusjesdienst 2,5 x 3 euro = 7,50 euro. Materiaalkosten zoals verf of vijzen worden extra aangerekend.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden

Aanvullende diensten

Klusjesdienst aanvragen

Over de aanvraag

Moet de zorg binnen de 48u of in het weekend opgestart of aangepast worden? Geef dit dan telefonisch door. Wij zijn 24u/24 en 7d/7 bereikbaar via: 078 15 25 35.

Over de klant

Voor wie is deze dienst of zorg bedoeld?

Vul hier de contactgegevens in van de persoon die we mogen contacteren bij vragen of updates over deze aanvraag.