Maaltijden aan huis regio Gent

Elke weekdag leveren we verse kant-en-klare maaltijden aan huis in de regio Gent en Zelzate. Ideaal wanneer boodschappen doen, koken en afwassen niet meer zo makkelijk is.

Heb je een vraag of wil je bestellen?
Bel 09 264 15 30 of contacteer ons online.

Bekijk onze maandmenu

Tijdelijke actie: 2+1 gratis

Menu

Maaltijd geleverd aan huis in Gent en Zelzate

Kies wekelijks jouw favoriete maaltijden uit ons gezond en gevarieerd weekmenu. Er zit voor iedereen wat lekkers bij.

We bereiden elke maaltijd dagvers in onze keuken.

Je hebt elke dag keuze uit 2 warme maaltijden en 1 koude schotel. Een dagmenu bestaat uit:

 • Soep
 • Hoofdgerecht
 • Dessert

Je kan hier ook nog een extra broodmaaltijd aan toevoegen. Zo heb je meteen ook eten voor 's morgens en/of 's avonds.

Bekijk ons maandmenu

Onze 35 jaar aan ervaring werd onlangs beloond met het Smiley kwaliteitslabel uitgereikt door het Federaal Agentschap voor Voedselveiligheid.

Hoe werkt het?

 1. Kies zelf je menu
  Kies wekelijks jouw favoriete maaltijden. Omdat geen enkele week hetzelfde is, kan je zelf kiezen wanneer, hoeveel en hoelang je maaltijden wil ontvangen.

  Tip:
  op een feestdag zoals Kerstmis mag het al eens iets meer zijn. Dan bereidt onze chef-kok een heerlijk themamenu voor. Hou ons menu dus zeker in de gaten.

 2. Ontvang je maaltijd
  Bepaal zelf op welke dag(en) je jouw maaltijd(en) wil ontvangen. De levering gebeurt altijd door een bekend goedlachs gezicht.

 3. Eet en geniet
  Omdat we de maaltijden warm bij jou thuis leveren, kan je meteen de voeten onder tafel schuiven en van je maaltijd genieten.

Praktisch

Keuken assistentiewoning wenduine seniorcity

Bestellen
Bestellen kan van maandag tot vrijdag. Wil je een maaltijd voor de volgende dag? Geef dan je bestelling ten laatste de werkdag voordien om 14 uur door.

Prijs

Je betaalt telkens per menu of maaltijd, want wij werken zonder abonnement. Voor 11 euro heb je een volledig dagmenu met soep, hoofdgerecht en dessert. Wil je hier ook een broodmaaltijd bij? Dan betaal je 5,25 euro extra.

Levering
We leveren in een straal van 10 km rond centrum Gent alsook in Zelzate.

Wij leveren van maandag tot en met vrijdag tussen 9.30 en 13 uur, meestal rond hetzelfde tijdstip. De maaltijden voor zaterdag en zondag leveren we op vrijdag.

Vraag nu je maaltijd aan

Heb je nog vragen?
De dienst maaltijden is elke werkdag bereikbaar via 09 264 15 30 of maaltijden@i-mens.be.

Of vindt je antwoord tussen onze veelgestelde vragen.

Speciale themamenu's

Feestdagen

Voor feestdagen zoals Pasen en Kerstmis bereidt onze chef-kok telkens een heerlijk themamenu voor. Want op een feestdag mag het al eens iets meer zijn.

Verjaardagen

Ook jouw verjaardag laten we niet zomaar passeren. Op die dag verrassen we je graag met een lekker extraatje.

Bestel jouw maaltijd

Bestellen kan van maandag tot vrijdag door te bellen naar 09 264 15 30 of via ons online contactformulier.

Contacteer ons

Tijdelijke actie: 2+1 gratis

Word klant en geniet van onze tijdelijke actie 2+1 gratis maaltijd

We leggen onze klanten graag in de watten. Zowel onze bestaande als nieuwe klanten. Daarom belonen we je graag vanaf het begin met een gratis maaltijd.

Zin om te proeven van onze Gault & Millau bekroonde gerechten? Wacht niet langer en geniet van onze promo. Je derde maaltijd is er eentje van huis. Smakelijk.

Ben je al klant?

Dan willen we jou ook graag trakteren. Breng een nieuwe klant aan en geniet samen van de 2+1 actie. Per maand kan je 1 gratis maaltijd ontvangen.

Actievoorwaarden voor bestaande klanten.

De actie loopt van 1 juli 2024 tot 31 december 2024.

Veelgestelde vragen

Onze goedlachse chauffeurs leveren jouw maaltijden elke weekdag van maandag tot en met vrijdag tussen 9.30 en 13 uur. Ze komen meestal op hetzelfde tijdstip bij je langs.

De mobiele ovens in onze elektrische bestelwagens houden je maaltijd lekker vers en warm. Alleen de maaltijden voor zaterdag en zondag die we op vrijdag brengen, worden gekoeld geleverd.

Ja, je kan wekelijks jouw favoriete maaltijden kiezen uit ons gezond en gevarieerd weekmenu. Een dagmenu bestaat uit: soep, hoofdgerecht en dessert. Je hebt elke dag keuze uit 2 warme hoofdgerechten en 1 koud.

De mobiele ovens in onze elektrische bestelwagens houden de maaltijden lekker vers warm.

Alleen de maaltijden voor zaterdag en zondag die we op vrijdag brengen, worden gekoeld geleverd. Die maaltijden hoef je dus alleen nog even op te warmen.

Ja, want bij ons ben je niet gebonden aan een abonnement. Je kan zelf kiezen wanneer en hoeveel maaltijden je wil ontvangen. Zelfs al is het maar voor een korte periode, bv. tijdens een revalidatie vlak na een operatie.

Ja. Of je nu vegetarisch of allergisch bent, een dieet volgt of je maaltijd graag fijngesneden hebt, wij zorgen voor een maaltijd aangepast aan jouw wensen en noden.

Bestel je een dagmenu? Dan kan je er ook voor kiezen om hier een broodmaaltijd voor 's ochtends en/of 's avonds aan toe te voegen. Zo ben je meteen voorzien van maaltijden voor 1 volledige dag.

Onze broodmaaltijd bestaat uit: boterhammen met beleg van de dag en confituur of choco. Deze broodmaaltijd kan je niet apart bestellen, enkel toevoegen aan het dagmenu.

Neen. Je kan de broodmaaltijd enkel bestellen als je ook een dagmenu neemt. Zo heb je meteen maaltijden voor 1 volledige dag.