Zieken en revaliderenden

Je hebt onverwacht zorg nodig? Je verlaat het ziekenhuis en hebt thuis zorg en verzorging nodig? Je zit in een situatie waarbij je zorgafhankelijk bent met de focus op herstel. Of je wil terug evolueren naar je gekende niveau van handelen en wandelen? Dan helpen wij je verder.

Thuisverpleging

Onze gekwalificeerde verpleegkundigen helpen je verder met je revalidatie en verzorging. Zij begeleiden je bij elke stap en helpen zo mee aan een snel herstel. Ook wanneer onverwachte zorg een blijvende zorg wordt, staan we voor je klaar.

Lees meer

Gezinszorg

Je hebt dringende zorg nodig, bijvoorbeeld bij een ziekenhuisontslag? Onze gezinszorg helpt je met persoonlijke verzorging, huishoudelijke taken, boodschappen, administratie, psychosociale ondersteuning …

Lees meer

Nachtzorg

Wanneer er ’s avonds of ‘s nachts nood is aan toezicht en ondersteuning, dan kan je op ons en een van onze vrijwilligers rekenen. Wij verzorgen nachtcontroletoeren of blijven overnachten. Zo kunnen we ook even je mantelzorger aflossen.

Lees meer

Poetshulp

We helpen mee je huishouden draaiende te houden wanneer je gezondheid even wat minder is. We ondersteunen en helpen bij het poetsen, bij de was en de strijk, bij het koken, onderhoud van de woning, boodschappen… Poetshulp kan met of zonder dienstencheques.

Lees meer

Snel naar ...

Aanvullende diensten

Kortverblijf

Ben je herstellende of revaliderend? Wil je je mantelzorger tijdelijk vrij geven? Een centrum voor kortverblijf biedt een tijdelijke verzorging en opvang aan 65-plussers. Een oudere kan er dag en nacht verblijven voor een periode van maximaal 60 opeenvolgende dagen en maximaal 90 dagen per jaar. De dienstverlening is dezelfde als in een woonzorgcentrum en is er altijd aan verbonden. Bij kortverblijf bereiden we je voor om zo snel mogelijk terug te keren naar je vertrouwde huis.

Lees meer

Interessante artikels