Dagopvang voor ouderen

Je woont nog graag en goed thuis. Maar overdag alleen blijven wordt wat moeilijker? Kom naar onze dagopvang. Je bent er in goed gezelschap, kan deelnemen aan verschillende activiteiten in een veilige omgeving en krijgt er de beste zorg. Hieronder vind je onze locaties.

Welke dagopvang past bij jou?

CADO

In een Collectieve Autonome Dagopvang staat de huiselijke sfeer centraal. Zoek je een plaats om overdag een paar uur door te brengen in goed gezelschap? Dan kan je hier terecht. Wij bieden op locatie gezinszorg aan in kleine groepen voor ouderen en zorgbehoevenden. Er zijn verschillende CADO's in Antwerpen en in West-Vlaanderen.

Naar CADO's

Dagverzorgingscentrum Gent

In ons dagverzorgingscentrum kan je terecht voor verzorging of revalidatie. Je brengt er samen met andere senioren de dag door. We bieden jou de beste zorg en je kan deelnemen aan revaliderende of ontspannende activiteiten. Het dagverzorgingscentrum vind je in Gent.

Naar DVC

Waar we je mee kunnen helpen

Interessante artikels

Dagopvang voor ouderen aanvragen

Over de aanvraag

Moet de zorg binnen de 48u of in het weekend opgestart of aangepast worden? Geef dit dan telefonisch door. Wij zijn 24u/24 en 7d/7 bereikbaar via: 078 15 25 35.

Over de klant

Voor wie is deze dienst of zorg bedoeld?

Vul hier de contactgegevens in van de persoon die we mogen contacteren bij vragen of updates over deze aanvraag.