Van poetshulp naar personeelsadviseur: bij i-mens kan het

Door Evelien De Cock

Poetshulp Sylvie (46) volgde intern een opleiding en schoolde zich zo om tot personeelsadviseur. Ze vervoegde Ann (56) op de HR-dienst. Beide dames doen hun job erg graag. “Ook bij een ondersteunende job kan je je zorghart laten schijnen”, klinkt het in koor.

Wil jij net als Sylvie en Ann een ondersteunde functie die er toe doet? Kom dan snel ons team versterken bij i-mens.
Bekijk onze openstaande ondersteunende vacatures

Sylvie was 17 jaar lang poetshulp bij i-mens. Ze was op zoek naar een nieuwe uitdaging en volgde intern opleidingen om personeelsadviseur te worden. “Ik besloot om mezelf bij te scholen. Gelukkig kon ik de opleiding vlekkeloos volgen tijdens mijn job”, vertelt ze.

Levenslang leren

“Ook daarna kon ik rekenen op de steun van de organisatie” gaat Sylvie verder. Bij de geboorte van mijn zoontje waren er problemen. Om voor hem te kunnen blijven zorgen, heb ik altijd de mogelijkheid gekregen om aangepast werk te doen”, aldus Sylvie.

Wij zijn als familie, als 1 i-mens

Ann, HR-medewerker

Ann treedt haar bij. Zij werkt al 30 jaar op de HR-dienst. “Ook ik heb al heel wat opleidingen kunnen volgen. Hier heerst echt het principe van lifelong learning”, zegt ze.

Als medewerker loonadministratie zorgt Ann ervoor dat elke medewerker zijn of haar loon correct ontvangt. Ook rekent ze verlof uit, verwerkt ze ziekteattesten, zorgt ze voor de formulieren van het ziekenfonds en andere inlichtingenbladen en verwerkt ze alle loonadministratie.

Hard werken, lachen en loslaten

We werken hard, maar kunnen samen ook even alles loslaten.

Sylvie, HR-medewerker

Het gaat er productief aan toe op de dienst waar beide dames werken. Ook kunnen ze bij elkaar stoom afblazen. “Dat is i-mens, wij zijn als familie. Als één i-mens”, zegt Ann. “We kunnen heel stil en hard doorwerken, maar er kan ook altijd een grapje vanaf. Dan laten we eens 10 minuutjes alles los om dan even samen te babbelen en lachen”, besluit Sylvie.

Wil jij ook de zorg bijstaan in een ondersteunende functie?

Maak mee het verschil voor anderen. Geniet van een job met veel voordelen en een warm team.

Bekijk nu de vacatures voor ondersteunende functies
Sylvie en Ann, HR-medewerkers

Ook interessant