Stuk voor stuk een gouden hart

Door i-mens

Isabel De Block (41) woont in Melle. Professioneel geeft ze namens een keten van verfwinkels kleuradvies bij mensen thuis. Isabel heeft 2 kinderen van respectievelijk 4 en 8 jaar jong en doet aan co-ouderschap. Sinds eind 2019 revalideert ze thuis na een zwaar skiongeval. Met veel warme, professionele thuiszorg. En met speciale aandacht voor de kinderen.

“Eind vorig jaar ging ik in Italië snowboarden. De vierde dag van mijn sneeuwvakantie kwam ik ongelukkig ten val. Resultaat: 2 gebroken enkels. Na 1 nacht in een lokaal ziekenhuis werd ik gerepatrieerd en belandde ik in het Universitair Ziekenhuis van Gent. Ik kreeg er te horen dat er me een lange revalidatie wachtte. Ik kon niet bewegen en al zeker geen trap op.”

“Via mijn ziekenfonds kreeg ik vanaf mijn thuiskomst verpleging over de vloer. Daar kwam snel gezinshulp bij. Maar dan bleef er nog het probleem van het transport van mijn kinderen naar en van school. Ook daar kreeg ik een oplossing aangereikt. 2 vrijwilligers kwamen me helpen. Ze zorgen er sindsdien voor dat de kinderen veilig op school en weer thuis geraken. Ze wassen de kinderen ook en stoppen hen in bed. Dat doen ze 3 keer per week. De andere dagen brengen vrienden of ouders van vriendjes mijn kinderen naar school en weer naar huis.”

"Vrijwilligers stoppen mijn kinderen in bed."

Geduldig en hulpvaardig

“Ik ben absoluut tevreden over de hulp die ik krijg van de vrijwilligers en de mensen van thuisverpleging en gezinshulp. Het zijn ook vaste mensen die op bezoek komen. Iedereen helpt me altijd heel goed. De mensen die bij mij over de vloer komen, hebben stuk voor stuk een gouden hart. Ze zijn geduldig en hulpvaardig. Ze lijken wel voor hun opdracht gemaakt. Ook de komende maanden kan ik verder een beroep op al die uitstekende mensen blijven doen, want mijn revalidatie gaat nog een tijd duren. Maar ik ben in goede handen.”

“Ik ben absoluut tevreden over de hulp die ik van al die mensen en diensten krijg: van de thuisverpleging, de gezinshulpen, de vrijwilligers."

Vragen rond extra hulp in huis?

Bekijk welke diensten we voor je hebben of bel ons op 078 15 25 35.

Bekijk ons aanbod

Ook interessant