Onthaalouder Evy laat kindjes groeien en bloeien

Door Evelien De Cock

Al sinds 2013 geniet Evy elke dag van het bruisend leven waarvoor de kindjes bij haar thuis zorgen. Evy is onthaalouder. Ze zorgt voor kleine kinderen en stelt daarbij de vele mama- en papaharten gerust.

Wil jij graag bij jou thuis voor kleine kinderen zorgen? Hoe word je onthaalouder? Wat houdt de job precies in en wat verdien je?
Meer weten over werken als onthaalouder

Met hart en ziel

Evy is dol op kinderen. De keuze voor onthaalouder was dus niet te verwonderen. Elke dag vangt ze bij haar thuis kindjes op die ze met evenveel liefde verzorgt als haar eigen kinderen. “Ik doe het met hart en ziel. Ik laat kinderen graag groeien en bloeien”, zegt Evy. “Elk kindje dat hier komt, moet veilig kunnen opgroeien.”

Elk kind moet hier veilig kunnen opgroeien.

Evy, onthaalouder

Bange hartjes geruststellen

Met haar passie stelt Evy ongeruste ouders helemaal op hun gemak wanneer zij hun kleine spruit achterlaten. Zo ook bij Jolien. “Ik ging met een heel bang hartje op kennismakingsgesprek, maar ondertussen weet ik dat ze de beste onthaalouder is die er bestaat. Ze opent en sluit haar deur elke dag met veel liefde. Ik zet mijn zoontje bij Evy af alsof ik hem bij mijn eigen ouders of schoonouders zou afzetten”, aldus Jolien.

Ik voel dat mijn zoontje heel graag bij Evy is.

Jolien, tevreden klant bij Evy

Als onthaalouder houdt Evy ook vriendschappen met ouders over. “Jolien en ik kenden elkaar niet, maar ondertussen hebben we een immense klik”, vertelt Evy. “Ik voel dat mijn zoontje heel graag bij Evy is en dat is erg fijn”, besluit Jolien.

Wil jij ook bruisend leven in je huis? Zorg je graag voor kindjes?

Dan is een job als onthaalouder iets voor jou.

Check snel onze vacatures
Onthaalouder Evy, mama Jolien, oma en (klein)zoontje Alec

Aanvullende diensten

Ook interessant