Teamcoach en planner houden zorgveld draaiende

Door Evelien De Cock

Bij i-mens kan je het verschil maken. Niet enkel in jobs met praktische taken, maar evengoed in een ondersteunende functie achter de schermen. Zoals Joke (32) en Laure (29), respectievelijk planner en teamcoach. 2 verschillende functies, maar beide cruciaal om het zorgveld draaiende te houden.

Werk jij ook graag ondersteunend achter de schermen? Kom dan snel ons team versterken bij i-mens.
BEKIJK ONZE OPENSTAANDE ONDERSTEUNENDE FUNCTIES

Wat doen een teamcoach en planner?

Joke is planner. Ze stelt de planningen op voor een groep verzorgenden en poetshulpen in een bepaalde regio. Ze helpt graag mensen en dat vindt ze helemaal terug in deze job. "Het gevoel dat je krijgt als je iemand hebt geholpen of blij gemaakt, geeft zoveel voldoening", zegt ze.

Ze werkt samen met Laure, teamcoach binnen gezinszorg en poetshulp. Laure volgt op waar verzorgenden en poetshulpen oplossingen kunnen bieden aan klanten. "Het is een erg gevarieerde job met veel sociaal contact", zegt Laure. "Afwisselend ga ik op huisbezoek, werk ik aan afsprakennota's op kantoor en neem ik deel aan overlegmomenten. Ik hou van die variatie."

Fijne voordelen

De balans werk-privé zit goed

Joke, planner bij i-mens

Beide dames genieten van de inhoud van hun job én de impact die ze ermee bereiken. Verder zijn ook de voordelen interessant. "De balans tussen werk en privé zit goed. Onze uren zijn erg flexibel, waardoor ik voldoende tijd heb om bij mijn kinderen en man te zijn", zegt Joke.

Warm contact

“We kunnen ook rekenen op heel wat extra handige werkgadgets”, vult Laure aan.

Er is een warme sfeer. Iedereen staat paraat.

Laure, teamcoach bij i-mens

“We krijgen alle benodigdheden om ons werk te kunnen doen. Zo kunnen we intekenen op een bedrijfswagen en krijgen we een smartphone en laptop. Maar nog belangrijker: de teamsfeer zit erg goed bij ons. Wat er ook scheelt, iedereen staat paraat. Er is een warm contact tussen de collega’s. Naast collega’s heb ik er ook vrienden en vriendinnen aan overgehouden”, besluit Laure.

Wil je ook een job met impact?

Dan is een administratieve of ondersteunende job vast iets voor jou.

Bekijk nu onze vacatures
Teamcoach Laure en planner Joke, teamspelers in de zorg

Ook interessant