Bedankt kinderhelden!

Elke dag staan tienduizenden zorgverleners paraat in strijd tegen de corona-epidemie. Ook onze leefgroepen in het CKG blijven in deze tijden dag en nacht, 7/7 doorwerken en kunnen daarbij rekenen op heel wat inzet en solidariteit. Onze opvoeders, kinderbegeleiders en logistiek personeel doen er alles aan om er blijvend te zijn voor de kinderen, steeds met heel veel liefde en een warm hart. Zij zijn onze kinderhelden!

Tijdens de coronacrisis blijven ook in de CKG’s opvoeders aan de slag gaan met de kinderen. Het is niet altijd gemakkelijk, want de (terechte) maatregelen van de overheid eisen hun tol. De kinderen moeten plots binnen blijven, kunnen hun ouders niet meer zien, lijken het allemaal niet altijd te begrijpen en gaan zich vervelen.

Toch blijven onze opvoeders er dag in dag uit voor gaan! Telkens vanuit een groot hart voor de kinderen en de gezinnen. Tijdens deze moeilijke crisis, kunnen we rekenen op de steun van de kinderdagverblijven. Dankzij deze grote onderlinge solidariteit kunnen we voor continuïteit blijven zorgen. Opvoeders, kindbegeleiders, en ons logistiek personeel : ook jullie zijn helden!

Bedankt voor jullie inzet en onderlinge solidariteit! We waarderen het ENORM.
CKG Dworp

Ook interessant

Tips voor ontspannen feestdagen met je kinderen

Heeft je kind moeite met de drukte van de feestdagen? Dan heb je zeker iets aan de tips van onze opvoedingscoaches.

Lees meer