i-mens jaarverslag 2020

Jaarverslag 2020, het jaar waar het echte DNA van de nieuwe zorgorganisatie moest gecreëerd worden - 04.06.2021

Sinds de principiële beslissing op 4 februari 2019 en de goedkeuring van het businessplan op 25 juni 2019, was de realisatie tot de bouw van een nieuwe humanistische zorgorganisatie in Vlaanderen niet meer tegen te houden. Terwijl 2019 het jaar werd waar het skelet van de nieuwe zorgorganisatie (toen nog ‘nieuwe zorgorganisatie’ ofte ‘NZO’ genoemd) werd gevormd, werd 2020 het jaar waar het echte DNA van de nieuwe zorgorganisatie moest gecreëerd worden. Wat ook gebeurde. Al zorgde de corona-pandemie voor een net wat aangepast parcours…

Belangrijke vaststelling is dat het bloed, zweet en tranen heeft gekost, maar we er wel in geslaagd zijn om een jaar lang onze dienstverlening tot bij de mensen te brengen die op ons vertrouwden en steunden. We hebben niemand in de kou laten staan. Niet onze klanten, niet onze medewerkers, niet onze partners.

We zijn door deze coronacrisis sterker geworden. Samen met alle gekende en alle nieuwe collega’s hebben we het beste van onszelf gegeven. Met een resultaat waar we trots op mogen zijn.