Wat wij voor jou kunnen doen

Oogdruppels of -zalf toedienen

Als je arts je oogdruppels of -zalf voorgeschreven heeft, is het belangrijk die correct te gebruiken. Dat bevordert de genezing bij, bijvoorbeeld, staar (cataract), bij droge of geïrriteerde ogen, of na een operatie. Eenmaal je de medicatie in huis hebt, kan onze thuisverpleegkundige de druppels of zalf in je ogen aanbrengen.

Pleisters of zalf aanbrengen

Bij pijn of huidproblemen kan jouw (huis)arts medicinale pleisters of een geneeskrachtige zalf voorschrijven. Als je de voorgeschreven medicatie in huis hebt, komen onze thuisverpleegkundigen graag langs om de zalf of pleisters aan te brengen. Onze thuisverpleegkundige houdt ook de genezing in de gaten en brengt je arts op de hoogte.

Medicatiebox samenstellen

Als je meerdere soorten medicatie voorgeschreven kreeg, is het niet altijd makkelijk om alles op de juiste momenten en in de juiste volgorde in te nemen. Onze thuisverpleegkundigen helpen je graag. Eventueel vullen ze voor jou een medicatiebox volgens een vastgelegd medicatieschema. Zij kunnen jou en je mantelzorger(s) ook coachen om dat zelf te doen. Lees hier meer over toediening medicatie.

Dagelijks toedienen medicatie aanvragen

Over de aanvraag

Moet de zorg binnen de 48u of in het weekend opgestart of aangepast worden? Geef dit dan telefonisch door. Wij zijn 24u/24 en 7d/7 bereikbaar via: 078 15 25 35.

Over de klant

Voor wie is deze dienst of zorg bedoeld?

Vul hier de contactgegevens in van de persoon die we mogen contacteren bij vragen of updates over deze aanvraag.