Waarom werken bij i‑mens?

Door Evelien De Cock

Eén ding weten we al heel lang: de motor die i-mens doet draaien, wordt aangestuurd door mensen met een hart van goud. Onze medewerkers zetten zich dagelijks in voor zo veel anderen op zo veel manieren. Zij verdienen een plekje in de spotlights. Met een mobiele filmstudio trokken we door heel Vlaanderen, tot bij hen. Met één vraag: 'Waarom werken bij i-mens?'

Bekijk nu hun getuigenissen

Thuisverpleegkundigen, poetshulpen, kinderbegeleiders, verzorgenden, planners, zorgkundigen, IT-medewerkers, vrijwilligers, HR-medewerkers … al onze medewerkers zijn elke dag van onschatbare waarde voor onze 100 000 klanten en voor ons.

Op onze website, onze sociale platformen en in het i-mens magazine, laten we je al zo veel mogelijk kennis maken met deze sterren. Maar voor onze nieuwe campagne gaan we nog een stapje verder: we toverden een vrachtwagen om tot een gepersonaliseerde filmstudio en trokken daarmee tot bij de medewerkers.

We hebben geen communicatiebureau nodig om ons verhaal te vertellen, onze medewerkers vormen ons verhaal. Wie kan dit beter vertellen dan de medewerkers zelf die dag in dag uit doen wat ze graag doen en het dichtst bij de klanten staan.

Veerle De Gryse, communicatiedirecteur van i-mens

Van Oostende tot Hasselt brachten we de mobiele filmstudio tot bij 16 verschillende medewerkers met één vraag: ‘Waarom werken bij i-mens?’.

We maakten het gezellig in de studio en stoomden de kandidaten klaar voor een warme babbel met de professionele filmploeg en een interviewer van het productiehuis Cirq.

Die ontfutselde bij elke medewerker wat typisch i-mens is en waarom zij hun job met passie doen. Eén voor één vertelden ze hun verhaal. De rode draad? Het gaat niet om zomaar een job in de zorg.

Benieuwd naar het verhaal van Kiona, Benji, Anima, Tom, Vanessa, Alexandra, Conny, Amira, Matthew, Sylvie, Marijke, Inne, Lore, Vivienne, Annelies en Nathalie?

Ontdek nu hun verhalen