Op elkaar kunnen rekenen

Kelly werkt sinds 2012 als twintiger in een crèche van i-mens. "Ik ben hier begonnen als stagiaire en solliciteerde later naar een functie in kinderzorg. Handig, dat was in mijn buurt. Maar vooral de aangename werksfeer, het sterke teamverband en het gevoel op elkaar te kunnen rekenen vind ik hier uniek: dat werkt niet alleen veel leuker, het is ook belangrijk: als er iets gebeurt met een kind moet je elkaar altijd kunnen helpen."

Onze ideale collega?

"Werken met kinderen in een crèche vraagt veel van je: mentaal, maar ook fysiek. Je pakt heel wat kindjes per dag op, soms werk je langer door - en als veel kindjes samen huilen, dan moet je sterk staan. Dus wie onze ideale collega is? Iemand die geduldig en rustig is, sociaal is ingesteld en collega's wil helpen waar en wanneer nodig."

"Plus: je moet ook willen bijleren. Nieuwe technieken om voor je rug te zorgen, beter te observeren, voeding aanpassen... Maar ook daar zorgt i-mens voor cursussen. En er zijn onze maandelijkse teamvergaderingen. Dan praten we door wat beter kan in de werking, hoe we elkaar beter kunnen helpen, maken we ruimte voor nieuwe ideeën. Je staat er dus nooit alleen voor."

Lijkt een job in de kinderzorg jou wel wat?

Dan biedt i-mens heel wat diverse jobmogelijkheden in de kraamzorg, kinderopvang, thuisoppas bij zieke kinderen of in de begeleiding van ons centrum voor kinderzorg- en gezinsondersteuning.

Bekijk nu onze vacatures of bel ons op 078 15 25 35.

Vacatures kinderzorg