Dominique haar hart ligt bij de klanten

Door Evelien De Cock

Dominique is al 38 jaar verzorgende bij i-mens. “Geen enkele dag is dezelfde”, zegt ze. Haar takenpakket is erg afwisselend en net daarom doet Dominique haar job erg graag.

Heb jij een hart voor mensen? Dan is een job als verzorgende misschien wel iets voor jou.

CHECK ONZE VACATURES GEZINSZORG

Al 38 jaar biedt Dominique hulp in het huishouden van haar klanten. Soms kookt ze, een andere keer doet ze boodschappen. Dan helpt ze weer bij de persoonlijke verzorging van een klant of doet ze de was. Een voetbad geven, passeert ook wel eens de revue. Kortom, haar takenpakket is erg gevarieerd. Dat maakt dat ze na al die jaren nog elke dag veel plezier beleeft aan haar job als verzorgende.

Reddende engel

“De job is allesomvattend. Geen enkele dag is dezelfde en dat vind ik er zo leuk aan”, aldus Dominique. “Je doet ook meer dan enkel praktische dingen. Bij veel klanten bied je ook mentale steun.”

Dominique is een vaste meerwaarde.

Regina, tevreden klant gezinszorg

Dat maakt dat je toffe banden kan scheppen met de klanten, zoals met Regina. Door een gezondheidsprobleem kwam Regina in een rolstoel terecht. Al 27 jaar kan ze rekenen op Dominique in het huishouden.

Maar Dominique betekent veel meer dan dat voor Regina. “Ze is een vaste meerwaarde in mijn leven. Ze is een echte vriendin”, zegt Regina. Dominique treedt haar bij. “Soms ben ik ook een beetje haar reddende engel. Ik zeg haar vaak dat ze mijn grote zus is. We kennen elkaar al 27 jaar en schelen maar 8 jaar. We worden samen oud-er”, lacht Dominique.

Wil jij ook het verschil maken bij mensen als Regina thuis?

Dan is de job van verzorgende vast iets voor jou.

Bekijk nu onze vacatures gezinszorg
Klant Regina met verzorgende Dominique

Ook interessant