Er staan heel wat veranderingen op til in het Vlaamse zorglandschap. Dit zowel op vlak van organisatie van de zorg, als de inhoudelijke visie op zorg. i-mens wil hierop inspelen als innovatief bedrijf en haar medewerkers meenemen in deze uitdagende toekomst. Al deze vernieuwingen gaan gepaard met een toenemende digitalisering van onze eigen werkorganisatie en processen en onze gebruikers die meer en meer digitaal gaan werken.

Hier vind je een overzicht van projecten die werden gerealiseerd met de financiële steun van ESF, de Vlaamse Overheid en Europa.

Digitale communicatie: een smartphone voor alle medewerkers.

Voor elke medewerker wordt een smartphone ter beschikking gesteld - van kaderleden tot basismedewerkers. Zo kan middels gebruik van technologie de communicatie tussen medewerker, klant en organisatie verbeterd worden. Dit vergt een enorme inspanning van zowel de medewerkers als de organisatie aangezien niet iedereen mee is met de digitalisering en de technologie. Daarom bieden wij ook vormingen op maat aan al onze medewerkers zodat de uitrol van deze digitale communicatie zo vlekkeloos mogelijk verloopt.

Projectperiode
september 2019 – augustus 2020
Projectsteun
Bijdrage vanuit ESF: 40 000 euro
Bijdragen vanuit VCF: 60 000 euro

Digitaal op (de) weg

Met het project ‘Digitaal op (de) weg’ werden ook onze dienstenchequemedewerkers en poetshulpen samen met hun begeleidend personeel ondergedompeld in een leertraject om hen op deze digitale weg te krijgen. Zo versterken ze niet alleen hun digitale skills maar kunnen ze als digitale ambassadeur onze klanten zo kwaliteitsvol mogelijk ondersteunen.

Projectperiode

december 2018 – februari 2020
Projectsteun

Bijdrage vanuit ESF: 40 000 euro
Bijdragen vanuit VCF: 60 000 euro