Geniet van taart en warme bedankjes

Samen het glas heffen dat willen we heel graag, maar kunnen we helaas nog niet.
Dat heb je dus zeker nog tegoed.

Laat ons voor nu alvast smullen van deze Kinderzorg feestkaastaart.

En geniet van de warme bedankjes vanwege Ingrid De Meerleer (directeur kinderzorg), Karin Van Mossevelde en Erwin Devriendt (algemeen directeurs van i-mens) in de volgende video:

Deel je feestmoment met ons

Zin om deze of een andere taart te maken met of voor de kinderen? Of vier je deze verjaardag op een andere manier?

Leuk! Wil je dit feestelijk momentje met ons delen?

Foto’s zijn steeds welkom bij communicatie@i-mens.be. Zo kunnen we achteraf iets leuks doen met het resultaat, want dit moment mag niet zomaar voorbijgaan.

Tip: Knip cijfer 1 uit je verjaardagskaart en zet hem bovenop je taart.

Recept feestkaastaart

Ingrediënten

  • 400 g Philadelphia
  • 400 g magere platte kaas
  • 200 g verkruimelde speculoos
  • 200 g suiker
  • 80 g boter
  • 2 eieren
  • 2 tot sneeuw geklopte eiwitten
  • Sap van een halve citroen

Bereiding

  1. Meng 200 g fijn verkruimelde speculoos met 80 g boter en beleg daarmee de taartvorm (springvorm diameter 26 cm).
  2. Bak het speculoosdeeg 10 minuten in de oven op 180°. Laat het deeg daarna even afkoelen.
  3. Meng vervolgens 400 g verse kaas en 400 g magere platte kaas met 200 g suiker, 2 eieren, 2 tot sneeuw geklopte eiwitten en het citroensap tot er een glad mengsel ontstaat.
  4. Giet het mengsel over het speculoosdeeg.
  5. Bak vervolgens gedurende 30 minuten op 180° in de oven.
  6. Zet de taart minstens 4 uur, bij voorkeur een nachtje, in de koelkast.

Smakelijk!